• Παραγγελίες 2168099499 - 6989943668 - Τεχνική Υποστήριξη 2160025917 (15.00-17.00)
 • Ποιοί Είμαστε

  Στο klikit.gr προσπαθούμε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των εμπορευμάτων ώστε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι.

  Δεν σταματάμε να μεγαλώνουμε, να μεγαλώνουμε, να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, να αυξάνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να αναζητούμε νέες ευκαιρίες με ποιοτικά προϊόντα.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, για να καλύπτουμε τις ανάγκες τους τώρα και στο μέλλον. Σε εμάς θα βρείτε πάντα ευγενικό, πλήρες και γρήγορο σέρβις και θα έχετε το κατάλληλο προϊόν που χρειάζεστε με εγγυημένη ποιότητα και προέλευση.

  Οι πελάτες μας είναι εξαιρετικά σημαντικοί για εμάς και γι' αυτό εργαζόμαστε. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διαπραγματευτούμε τις καλύτερες συνθήκες και να εξασφαλίσουμε όλα τα απαραίτητα, ώστε στη συνεργασία μαζί μας να είστε ήρεμοι και σίγουροι, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

   

  Κάθε ενέργειά μας καθοδηγείται από τους ακόλουθους απλούς κανόνες:

  1) Ο πελάτης είναι το πιο σημαντικό άτομο - επισκέπτεται τον ιστότοπό μας, μας τηλεφωνεί ή μας γράφει ένα e-mail.

  2) Ο πελάτης δεν εξαρτάται από εμάς, εμείς εξαρτόμαστε από αυτόν.

  3) Δεν παρέχουμε υπηρεσία στον πελάτη εξυπηρετώντας τον - μας κάνει τη χάρη δίνοντάς μας αυτή την ευκαιρία.

  4) Ο πελάτης είναι ένα άτομο που πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Η δουλειά μας είναι να τους ικανοποιούμε με κέρδος και αμοιβαίο όφελος.