• Παραγγελίες 2168099499 - 6989943668 - Τεχνική Υποστήριξη 2160025917 (15.00-17.00)
 • Τρόποι Αποστολής

  Τρόποι αποστολής

  Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

  Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 2,90 ευρώ και αυξάνεται σύμφωνα με το βάρος ή τον όγκο των προιόντων. Στη σελίδα κάθε προιόντος αναφέρεται τό κόστος αποστολής του.
  Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε . Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.
  Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το klikit.gr καθημερινά (εκτός από Σάββατο, Κυριακές & αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό  αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο.
  *Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από την εταιρεία ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. Σε αυτή την περίπτωση οι χρεώσεις της αποστολής και της αντικαταβολής ισχύουν κανονικά.Οι ειδοποιήσεις στο κινητό σας και στο email σας ισχύουν κανονικά.

  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του klikit.gr στο info@klikit.gr ή τηλεφωνικά στο 2168099499.

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:

  Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 18:00

  Σάββατο: 10:00 - 14:00

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας